Крафт, Хоби

Какво е пясък за декорация и как да го изпозлвате?

Днес е сряда и е време за рубриката ни, в която ви даваме интересни идеи как да използвате нашите продукти. Тематиката ни ще бъде пясъкът за декорация.

Пясъкът сам по себе си напомня за море, почивка и лятно настроение. Можете да използвате цветен пясък, за да си измайсторите оригинален тематичен декор.    Можете да направите различни композиции от цветен пясък. В стъклена бутилка или ваза редувате няколко нюанса на цветен пясък – по желание цветовете може да са различни, имитиращи дъга, или да са съседи в цветната палитра. Перфектни за лятото са кораловото, синьото и зеленото.

Също така може да напълните цилиндричен съд с цветен пясък и да го ползвате за съхранение на моливи, пастели и други пособия за рисуване, а също за поставяте на четките за грим, на изкуствени цветя или високи свещи.

С цветен пясък може да оцветите стари стъклени бутилки или буркани. Първо намазвате вътрешните стени с лепило, след това пълните с пясък, така че да полепне хубаво по стените, накрая изчаквате да изсъхне и изпразвате съда.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.