Предвид усложнената обстановка около covid-19, поръчки се изпълняват за по-дълго време – ще се постараем да ви обслужим до 48часа по реда на пристигане на поръчката. Моля, проявете разбиране.

1. Начин на доставка:

– Фирма „Арт Сървиз ЕООД“ доставя пратки на територията на България с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.
– Поръчките получени до 16.00ч обикновено се изпълняват същия ден . В зависимост от големината и сложността на някои поръчки е възможно забавяне на изпращането им.
– Поръчките, получени в събота и неделя, както и по време на национални празници, се изпълняват през първия работен ден.
– Поръчките се изпращат само и единствено след като служител се свърже с клиента за потвърждение по телефон/e-mail в рамките на работния ден (10:00ч.-18:00ч.).

2. Цени за доставка:

– Цена за доставката до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС е 5,90 лв.
– Цената за доставка до личен адрес зависи от големината и тежестта на пратката.
– При поръчки над 100 лв. доставката е безплатна. (важи само за клиенти на дребно).
– Плащането се извършва чрез наложен платеж на куриера, освен ако предварително не е договорен друг начин на плащане.
– Някои райони на страната не се обслужват от куриери ежедневно.

3. Условия за доставка:

3.1. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от клиента. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на търговеца. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката търговеца не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
3.2. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й, като в този случай транспортните разходи се поемат от търговеца.
3.3. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-горе, отказът се счита за неоснователен.Транспортните разходи в този случай са ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА според тарифите на куриерската фирма. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки). Опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида в, който е получена. Стоката не трябва да е обработвана и употребявана, а трябва да си е в оригиналната опаковка и заедно с всичките си аксесоари. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.