Uncategorized, Хоби

Машина за изрязване и релеф Sizzix

Петък е и на вашето внимание представяме едно ново попълнение, а именно- машина за изрязване и релеф на Sizzix.

Машините от серията „Big Shot“ на „Sizzix“ са подходящи за изрязване и релеф на картон, хартия, паус, бирен картон, метално фолио, текстил, кожа, филц и други материи.

Машината „Big Shot Foldaway Machine“ на „Sizzix“ е ръчна машина за изрязване и релеф (ембосинг) в стилни бели и сиви цветове.
Използва се заедно с щанци за изрязване и папки за релеф, които се поставят между специални уплътнителни подложки. Разполага с две отделения за съхранение на любимите ви щанци.

Машината за изрязване и релеф (ембосинг) „Big Shot Foldaway Machine“ е с размери 15,9 х 26,7 х 20,3см в затворено положение. Размерът на отворената машина е 34,9 х 33 х 20,3см. Ширината на отворът й е стандартен – 15,2 см. и има едногодишна гаранция.
Освен машината, в комплекта са включени и 1 платформа, 1 чифт стандартни режещи подложки, 1 адаптер за щанци Thinlits, инструкции за употреба бр, 1 дебела щанца Bigz ™ Die, 10 тънки щанци за изрязване Thinlits ™,  10 двустранни дизайнерски картона (13.97см х 15.24см) и 4 парчета акрилен филц и 4 парчета от 100% памук (13.97см х 15.24см) от My Life Handmade.

А ето и как да я използвате:  https://www.youtube.com/watch?v=3ToMS0dOPJA&feature=youtu.be

За подробна информация:

SIZZIX BIG SHOT FOLDAWAY МАШИНА ЗА ИЗРЯЗВАНЕ И РЕЛЕФ

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.