Изобразително изкуство, Хоби

Сух пастел „Mungyo“ от серията „MPV“

В първия петък от месец ноември ще ви запознаем с един от най-търсените ни продукти,а именно сух пастел „Mungyo“ от серията „MPV“.
Пастелите „МРV“ са меки пастели, изработени от качествени и нетоксични материали и силно концентрирани ярки и наситени пигменти със земни тонове. Имат удобна за хващане квадратна форма, с размери 10 х 10 мм. и дължина 66 мм.. Обвити са в хартиена лента, която осигурява защита от начупване и създава противоплъзгаща основа при рисуване, като същевременно с това и предпазва ръцете от зацапване. Пастелите на „Mungyo“ се нанасят меко и лесно, имат отлично покритие и трайни, устойчиви на избледняване цветове. За да се предотврати размазването на рисуваните с пастели картини, завършените творби трябва да се фиксират с краен защитен лак.
Гамата на меките пастели за художествени рисунки и скици „MPV“ на „Mungyo“ включва 70 плътно-покривни нюанса сред които и няколко флуоресцентни цвята. Пастелите не са водоустойчиви, поради което трябва да се съхраняват на защитено от вода и влага място. Предлагат се, както на бройка, така и в комплекти от по 12, 24, 36, 48 и 72 нюанса.
За повече информация посетете следния линк:

MUNGYO СУХ ПАСТЕЛ ФЛУОРИСЦЕНТНО ОРАНЖЕВО MPV 036

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.