Uncategorized, Крафт, Хоби

Незабравим 1 юни и някои интересни идеи за подарък!

Ето че дойде и дългоочакваният край на работната седмица. Днес е 1 юни- Денят на детето и началото на летните месеци, които носят със себе си много слънце, топлина и добро настроение.


В унисон с днешния празник, ще представим на вниманието ви един доста търсен продукт, които може да бъде прекрасна декорация, да се превърне в чудесен подарък за вашето дете и да създадете незабравими семейни спомени, докато се забавлявате с него, а именно – 3D пъзел.
3D пъзелите са иновация, която привлича вниманието на малки и големи. Те развиват както въображението, така и концентрацията, а забавлението, докато го редите е гарантирано.
. Точното пресъздаване на детайлите на оригиналните сгради позволява използването им както за образователни нужди, така и за стилна декорация на дома или офиса.
Моделите за сглобяване с триизмерни форми са направени от твърд картон. Лесни са за подреждане, тъй като, освен инструкции за сглобяване, всеки един от елементите е  снабден с миниатюрен номер, указващ точното място за поставянето му. И това не е всичко – за подреждането им не е необходимо използването на допълнителни инструменти като лепила или ножици.

Ние предлагаме голямо разнообразие от образователни 3D пъзели (DER SCHIEFE TURM VON PISA/ EIFFELTURM/ EMPIRE STATE BUILDING / KOLOSSEUM и много други) , които са перфектни  за подарък, както за деца, така и за големи, тъй като подреждането му дава възможност за забавно време със семейството или дошлите на гости приятели.

Така, че ако все още не сте избрали подарък за вашето дете- побързайте и го направете още сега! Прекрасен уикенд и много слънчево настроение. 🙂

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.