Изобразително изкуство, маркер, Хоби

Защо да изберете японската марка „Copic“ ?

Вероятно сте чували за богатата  култура и цветния начин на живот на Япония, които са неизменна част от страната на изгряващото слънце. Ние успяваме да се докоснем до красотата и уникалността на Япония, като внасяме маркери от най-висококачествената марка на пазара- Copic. Това са японски маркери, чието перфектно качество ги прави предпочитани за използване от професионални творци и художници.

Като допълнение към прецизността и качеството на маркерите е и  това, че се предлагат в 358 цвята.  Марката включва 4 модела маркери:

  • Copic Original –маркер с широк накрайник от едната страна и фин от другата, което го прави перфектен за основни рисунки;
  • Copic Wide- маркер с много широк накрайник; Подходящ за оцветяване на фон и големи пространства;
  • Copic Sketch – маркер с два накрайника- от едната страна фин, а от другата – като четка; Идеален е за рисуване и е предпочитан избор от повечето професионални художници;
  • Copic Ciao- по-достъпната версия на Copic Sketch,  маркер с цилиндрична форма и перфектен за рисуване;

Всички тези плюсове се допълват и от факта, че маркерите са предназначени за многократна употреба, като мастилото се продава отделно и може да се смесват различни цветове и да се създават нови. Мастилото е на алкохолна основа, перманентно и не-токсично. Накрайниците също се продават отделно.

Маркерите са подходящи за използване, както от професионалисти, така и от любители и начинаещи в изкуството. Затова не се колебайте, а превърнете всяка Ваша творба в произведение на изкуството с японските маркери Copic.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.