течни перли, Хоби

Течни перли-какво представляват?

Днес е сряда и в  рубриката ни за деня ще ви запознаем с това какво са течни перли и как можете да ги използвате във вашите творения.

Те представляват гел-бои на водна основа, предназначени за декориране на хартия, картон, стъкло, текстил, пластмаса, дърво, кожа и др.

Боите с перлен завършек, познати още като „течни перли“ имат удобен за работа контурен накрайник, чрез който се контролира формата и размера на желаното изображение (обикновено перла или релефен надпис). Те се прилепят трайно към дадена повърхност и не се свиват или избледняват при изсъхване. След като се нанесат перлите са необходими 24 часа за тяхното пълно втвърдяване, ако се прилагат върху текстил е задължително да бъдат фиксирани с ютия от опаковата страна на плата, след това могат да се перат в пералня машина при 30° С. Боите са нетоксични, сертифицирани от EN 71 & CE. Измиват се лесно със сапун и вода.

Ако искате да разнообразите вашето творчество и да постигнете перфектен резултат- доверете се на течните перли, които можете да откриете във всеки от нашите магазини.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.