Хоби

Пастели „МРA“на „Mungyo“

Днес е сряда и на фокус са пастелите „МРA“на „Mungyo“.

Те  са сухи, меки пастели, изработени от качествени и нетоксични материали и силно концентрирани ярки и наситени пигменти. Имат удобна за хващане кръгла форма, с диаметър 10 мм. и дължина 66 мм.. Обвити са в хартиена лента, която осигурява защита от начупване и създава противоплъзгаща основа при рисуване, като същевременно с това и предпазва ръцете от зацапване.

Пастелите на „Mungyo“ се нанасят меко и лесно, имат отлично покритие и трайни, устойчиви на избледняване цветове. Подходящи са за всички видове художествени техники със сухи пастели и са предназначени за професионални художници и илюстратори. За да се предотврати размазването на рисуваните с пастели картини, завършените творби трябва да се фиксират с краен защитен лак.

Гамата на сухите пастели за художествени рисунки и скици „MPA“ на „Mungyo“ включва цели 200 ярки, плътно-покривни цвята. Пастелите не са водоустойчиви, поради което трябва да се съхраняват на защитено от вода и влага място. Предлагат се, както на бройка, така и в комплекти от по 15, 30, 60, 90, 160 и 200 нюанса.

Ако искате да разгледате по-подробно този продукт, посетете този линк:  https://www.artservicebg.com/magazin/pasteli/mungyo-suh-pastel-olivno-zeleno-mpa-578/

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.