Daily Art, Изобразително изкуство, Хоби

Перлена акрилна боя на Daily Art

Петък е и днес ще ви запознаем с един много търсен наш продукт, а именно-перлената  акрилна боя на Daily Art.

Акрилните бои на “Daily art” са декоративни бои на водна основа, произведени от висококачествени и нетоксични материали.

Пeрлените бои на  „Дейли арт” са водоразтворими и имат ефектен седефен завършек. Нанасят се върху суха и чиста, немазна повърхност. След изсъхване стават изключително устойчиви към вода и светлина. Имат универсално приложение – могат да се използват както върху хартия, картон, стъкло, платно, така и върху метал, пластмаса и дърво, което ги прави едни от предпочитаните бои за салфетната техника декупаж. При нанасяне върху тъкани се изчаква боята да изсъхне 24 часа, след което обратната част на оцветеният плат се глади в продължение на 5 минути. Така обработената материя може да се пере в пералня на 40°. При използване върху стъкло или порцелан е необходимо, след 24 часово съхнене на боята, оцветеният предмет да се пече един час във фурна на 140°.

Цветовата гама на перлените акрили „Дейли арт” включва 14 бои с нежен седефен цвят, предлагани в прозрачни бурканчета от по 50 и 100 мл.

 

Related Posts

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.