Крафт, Хоби

Креативни щанци за изрязване- Sizzix

Началото на учебната година е почти тук. Ако искате да зарадвате ваш блиък ученик, то ние ви предлагаме да му подарите креативни щанци за изрязване на „Sizzix“. С тях ще гарантирате незабравими и креативни моменти.

Щанците за изрязване на Sizzix са подходящи за декориране на всякакви арт, крафт и скрапбук проекти, като направа на албуми, картички, кутийки, пликове, покани, колажи, апликации, фоторамки и други.

Щанците на Sizzix са метални шаблони, служещи за изрязване на хартия и картон. Съвместими са с машините за изрязване и релеф Big Shot,  BIGkick и Vagabond, като, при поставянето си в тях, трябва да бъдат оформени като „сандвич“ и заедно с избраната за изрязване повърхност да бъдат сложени между специални подложки за рязане. Упражнявания при преминаването през машинните преси натиск  изрязва фини и детайлни очертания по линиите на матриците.

Комплектът с щанци за изрязване съдържа 8 шаблона с форми на кръгове с вълнички с различен диаметър. Матриците са с размери от 3,17 х 3,17 см. – 10,8 х 10,8 см.

За повече информация – https://www.artservicebg.com/magazin/izryazvane-i-relef-embosing/sizzix-shtantsi-za-izryazvane-circles-scallop/

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.