Хоби

Силиконови печати- какво представляват и как се използват?

Училищните дни са съсвем близо, а за да се насладите максимално на оставащите дни от ваканцията на вашето дете ви предлагаме да го зарадвате с един много търсен продукт, а именно- силиконови печати.

Силиконовите печати, които предлагаме са на италианската фирма Stamperia. Те представляват прозрачни печати за многократна употреба  предназначени за декориране на хартиени крафт и скрапбук проекти – албуми, картички, покани и др.

Акрилните силиконови печати са изработени от фотополимер. Имат изображения с дълбок релеф и фини детайли. Прозрачният им цвят помага за тяхното точно позициониране върху избрания за декориране обект.

С цел равномерен отпечатък на изображението, печатите се поставят върху равна основа от плексиглас (акрилно блокче), към което прилепват без да е необходимо лепило, а след работа се отлепват с леко привдигане. Прозрачните силиконови печати могат да се използват с тампони, напоени с всякакъв вид пигментни, дистрес и ембосинг мастила. Тъй като остатъците от мастилото могат да увредят структурата им, след употреба те трябва да се почистят с влажна гъба или кърпа.

Със силиконовите печати ви гарантираме забавление и незабравими моменти.

За повече информация и за въпроси:  https://www.artservicebg.com/magazin/dekoratsia/stamperia-acrylic-stamps-silikonov-pechat-wtk-068/

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.