Хоби

Силиконови печати “Viva Decor”

Ако искате да се забавлявате през предстоящия уикенд, ви предлагаме да намерите приложение на нашите силиконови печати “Viva Decor”.
Прозрачните печати за многократна употреба на немската фирма “Viva Decor” са предназначени за декориране на хартиени крафт и скрапбук проекти, като, в зависимост от използваното за отпечатването им мастило, могат да бъдат използвани върху повърхности като картон, хартия, дърво и глина.
Силиконовите печати на “Viva Decor” са с изработени от гъвкав материал, имат дълбок релеф и са изключително подходящи за създаване на фини детайлни контури. Цветът им е прозрачен, което помага за точното им позициониране върху избрания за декориране обект. С цел постигане на ясен и равномерно наситен отпечатък, печатите трябва да се поставят върху равна основа от плексиглас (акрилно блокче), към което прилепват без да е необходимо лепило. След работа, с леко привдигане създаденият между гъвкавите печати и акрилното блокче вакуум се нарушава и позволява лесното им отделяне. Прозрачните силиконови печати могат да се използват с тампони, напоени с всякакъв вид пигментни, дистрес и ембосинг мастила. Тъй като остатъците от мастилото могат да увредят структурата им, след употреба те трябва да се почистят със специална течност за почистване на печати.
Сетът със силиконови печати на “Viva Decor” съдържа различни изображения на декоративни тагчета на тема “Любов”, поставени между две подложки с големина 14 х 18 см. Тези подложки предпазват изображенията от нараняване и деформиране, поради което след използване печатите трябва да се съхраняват в оригиналните си опаковки.
За повече информация:

VIVA DECOR СИЛИКОНОВИ ПЕЧАТИ – TAGS LOVE

Related Posts

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.