Изобразително изкуство, маркер, Хоби

Комплект Copic маркери

Началото на есент а е почти тук! За да уловите красивите есенни багрила и да ги запечатате в неповторими творби, ви предлагаме комплект от Copic маркери.
Копицитe са бързосъхнещи нетоксични маркери на алкохолна основа. Имат квадратно тяло с два накрайника, единият от които е широк и скосен, за оцветяване на големи площи, а другият е тънък и твърд, подобен на писец на флумастер. Капачетата от двете страни на маркера са оцветени в цвета на мастилото, който е изписан и с означение върху маркера, което спомага за допълване на точното мастило при изписване на копика.
Сетът копик маркери се съхранява в прозрачна пластмасова кутия и включва следните нюанси: G17, B14, B29, B39, E09, 100, V09, RV11, R08, YR04, Y13 и YG03. Kомплектът може да бъде допълнен както с други копик цветове, така и с блендер за изсветляване и осигуряване на плавен преход между тоновете. При изписване маркерите могат да се заредят с копик мастило на алкохолна основа, а при необходимост от друг вид накрайници, оригиналните им писци могат да бъдат сменени с накрайници, оставящи различни по размер и форма линии.
Ако имате въпроси- ние сме на ваше разположение! – https://www.artservicebg.com/magazin/copic-markeri/copic-marker-komplekt-markeri-12-tsv/

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.