Изобразително изкуство, маркер, Хоби

Комплект маркери 12 цвята- COPIC

Коледните празници са все по-близо и настъпва време за ежегодния коледен пазар за подаръци. Ако все още не сте избрали какво да подарите на своите близки, днес ще ви предложим един невероятен подарък, който ще бъде високо оценен от всички любители на изкуството—комплект маркери 12 цвята, COPIC.

Копицитe са бързосъхнещи нетоксични маркери на алкохолна основа. Имат квадратно тяло с два накрайника, единият от които е широк и скосен, за оцветяване на големи площи, а другият е тънък и твърд, подобен на писец на флумастер. Капачетата от двете страни на маркера са оцветени в цвета на мастилото, който е изписан и с означение върху маркера, което спомага за допълване на точното мастило при изписване на копика.

Сетът копик маркери се съхранява в прозрачна пластмасова кутия и включва следните нюанси: 100, E37, G16, G07, B29, B06, V06, RV09, R27, R08, YR07 и Y06. Kомплектът може да бъде допълнен както с други копик цветове, така и с блендер за изсветляване и осигуряване на плавен преход между тоновете. При изписване маркерите могат да се заредят с копик мастило на алкохолна основа, а при необходимост от друг вид накрайници, оригиналните им писци могат да бъдат сменени с накрайници, оставящи различни по размер и форма линии.

За да направите поръчка, или за подробна информация, посетете линка:

COPIC MARKER КОМПЛЕКТ МАРКЕРИ – 12 ЦВ.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.