Изобразително изкуство, Илюстрация, Хоби

Малката художничка Bria Neff ( Брия Неф ) с добро сърце и важна кауза!

Малката художничка Bria Neff ( Брия Неф ) с добро сърце и важна кауза!

Малкото момиче започва да рисува от 8 годишна възраст, днес вече на 13г. зад гърба си има впечатляващите 300 тематични картини с животни.

Всичко започва, когато е само на 8 годинки и участва в конкурса на “Международния фонд за хуманно отношение към животните“ ( IFAW ). За нейна радост, тя го печели. По онова време малката Брия, все още не е знаела значението на думата “застрашен“. Когато разбира, се почувствала тъжна, ядосана и безпомощна. Тези емоции я амбицирали да помогне с каквото може за опазването на застрашените видове животни на планетата ни. Решила да започне да рисува животни, а спечелените пари да дарява.

Само за 5 дни направила 10 картини и с помощта на майка си страница в facebook, където да публикува изкуството си и да разспространява полезна информация и факти свързани с опазването на видовете. Малката Брия продава на аукцион в “Центъра за опазване на вълци“ невероятната сума от 69 000 $. Следващата и цел е да спечели 100 000 $.

Използва уебсайта си, за да търгува с картините си и да набиране средства за подкрепа на организации, като IFAW, “Центъра за опазване на вълка в Ню Йорк“ и“Корените и издънките на Джейн Гудол и REST“. Също така използва платформата си в Instagram като посланик на “Момичета на правосъдието със сърце“, за да вдъхновя и други деца да говорят за околната среда и т.н.

“Всички ние имаме важна роля и ако работим заедно, ще променим света. Затова, бъдете оригинални, позитивни и креативни. Не винаги е лесно, но да си верен на себе си е най-смелото нещо, което можеш да направиш. Следвайте моето пътуване и ми помогнете да постигна целта си!“

Можете да последвате Брия в социалните мрежи: pigtailsart.com | Instagram | Facebook

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.